diana

Титули: Міс Національна Юридична Академія -2009, Міс Україна Всесвіт-2011, 1 Віце Міс Всесвіт-2011.

Народилася у мальовничому місці на заході України у селі Ковалівка Івано-Франківської області. Своє дитинство згадує як яскравий незабутній час.

Батьки Олесі - мама Ганна Юріївна (домогосподарка) та тато Михайло Васильович (бригадир).

Незважаючи на свій романтичний образ, майбутня професія Олесі дуже серйозна, оскільки дівчина навчається в Інституті прокуратури та слідства Національного Університету "Одеська юридична академія".

Олеся – професійна модель. В її арсеналі є безліч зйомок для світових та українських журналів, співпраця з відомими брендами, а також робота в Італії.

Олеся – тонка натура. У вільний час вона займається вокалом та пише вірші.

Перемога у конкурсі "Міс Україна Всесвіт" дала їй не лише можливість брати участь у "Міс Всесвіт", а й надала впевненості у собі.

Мрії Олесі спрямовані на кар'єру – отримувати від роботи лише задоволення, а в майбутньому вона мріє про щасливу міцну родину.

Її життєвий девіз: "Жодне бажання не дається нам окремо від сили".

"Я вважаю, що справді краса може врятувати людство, але говорячи про красу, я маю на увазі не лише зовнішній прояв краси, а також її інший бік - красу душі. Я думаю, якщо кожен з нас не побоїться виявити свою внутрішню красу, то світ стане набагато добрішим і кращим" - вважає Олеся Стефанко, втілюючи цю мудру думку в життя.

Відеоматеріали

 

















Фотогалерея