2021 yelyzaveta yastremska

Єлизавета Ястремська народилась в місті Київ у багатодітній сім'ї.

Загальну середню освіту отримувала в Україні та Франції. Закінчила гімназію в Києві. Закінчила Київський національний економічний університет ім. В. Гетьмана за спеціальністю «Управління персоналом і маркетинг». Після університету почалася її модельна кар'єра. Дівчина брала участь у модельних показах, зйомках рекламних роликів, комерційних фотозйомках для українських та міжнародних брендів. З'являлася на обкладинках та сторінках журналів L'Officiel Baltic, Наталі, «Добрые советы», «Ліза», Ellements magazine.

У 2016 році Єлизавета Ястремська вперше взяла участь у "Міс Україна Всесвіт", була обраною до числа фіналісток конкурсу, але з особистих причин не змогла продовжити змагання. У 2019 році Єлизавета вдруге боролася за престижний титул і посіла друге місце.

Одразу після фіналу "Міс Україна Всесвіт"-2019 Єлизавета завоювала гран-прі на міжнародному конкурсі краси «Queen of Eurasia 2019».

В 2020 році у зв'язку з пандемією коронавірусу у світі, конкурс "Міс Україна Всесвіт" не проводився у форматі традиційного урочистого шоу, а титул було передано Єлизаветі Ястремській як "1 Віце-Міс Україна Всесвіт"-2019.

Єлизавета Ястремська організовує та бере участь у освітніх заходах для дітей із дитячих будинків та благодійних заходах, метою яких є збір коштів для дитячих будинків.

Вона — засновниця власного бренду жіночого одягу та створює вечірні сукні й купальні костюми.

Єлизавета вивчає основи філософії та медитації, займається спортом та веде здоровий спосіб життя.

Фотогралерея
 

 

Відеоматеріали