MissUniverse2023 Ukraine

Ангеліна Усанова — співачка, авторка пісень, музикант. Пише та виконує пісні на теми миру, екології та любові. Ангеліна записала кліп на свою версію «Щедрика» з метою привернення уваги до вторгнення росії в Україну. В кінці кліпу вона поділилася лінком на сайт UNICEF Ukraine, де можна зробити донат на користь країни.

Звуковий цілитель. Після закінчення навчання в аширамах в Австрії та Індії здобула титул вчителя йоги та майстра йоги. З початку повномасштабного вторгнення організовувала безкоштовні заняття з йоги та саунд-хілінгу для українських біженців в Європі, щоб морально підтримати людей, які постраждали від війни в Україні.

Ангеліна — веганка. Як сертифікований нутриціолог вона розробляє книгу здорових та збалансованих веганських рецептів. Раніше вона випустила власну дитячу книгу "Мій дім", у якій розповіла про усвідомлене ставлення до планети Земля. 

Ангеліна проводила благодійні концерти з метою збору коштів на гуманітарну допомогу, організувала житло для 70 українських сімей в Молдові та Швейцарії, зібрала та передала кошти для покупки машин на фронт для проекту “Швидка евакуація”.

Разом з друзями дівчина зібрала кошти на реконструкцію фонтану миру в ботанічному саду ім. М.М. Гришка в Києві.

До війни в Україні Ангеліна працювала волонтером з дітьми-біженцями з країн Африки та брала участь у марафонах на підтримку Всесвітнього фонду дикої природи WWF.

На конкурсі "Міс Всесвіт"-2023 Ангеліна отримала срібну відзнаку у номінації Voice for Change за свою відеороботу про вторгнення росії в Україну та наслідки війни для психологічного стану українців. 

Фотогалерея