diana

"Міс Україна Всесвіт 2014" Діана Гаркуша родом із Харкова. Її батьки, мама – Вікторія за професією викладач образотворчого мистецтва. Батько – Руслан Олександрович, професійний баскетболіст, тренер, бізнесмен.

У дитинстві майбутній "Міс Україна Всесвіт" була дуже активною дитиною, займалася танцями, вокалом, малюванням, вивченням англійської мови, любила ігрові види спорту.

У шкільні роки була президенткою ліцею, представницею "Всеукраїнської організації старшокласників України", входила до організації "Лідерів України". Брала активну участь у молодіжних форумах, входила до команди КВК.

Закінчивши ліцей із золотою медаллю, вона успішно продовжує навчання в галузі юриспруденції в Харківському Національному юридичному університеті Ярослава Мудрого. У вільний час вона вивчає мови, займається спортом, захоплюється фотографією.

Так само працює моделлю як в Україні, так і за її межами. Діані дуже подобається поєднувати роботу з подорожами, вивчати культуру та традиції різних країн, спілкуватися з цікавими, успішними людьми. Вона дуже любить флору та фауну, вважає, що кожна рослина та квітка має душу, із задоволенням складає букети та прикраси з квітів.

З дитинства Діана бере участь у різних змаганнях, олімпіадах, а також конкурсах, їй подобається відчувати дух конкуренції, який мотивує бути кращим, сильнішим, впевненішим. На її рахунку перемоги у таких конкурсах: "Міс Артек 2008", "Етно-королева Слобожанщини 2011", "Міс Кемер Інтернешнл 2013". Те, що доля подарувала їй шанс представити Україну на міжнародному конкурсі "Міс Всесвіт 2014" Діана вважає справжнім дивом і розуміє, яка це велика відповідальність.

За характером Діана оптиміст і реаліст. Живе за принципом: "Чим ти ділишся, то приходить тобі удосталь." Слова мами, які звучали перед кожним важливим заходом: "Ти все зможеш. Нічого неможливого немає" - стали її девізом у житті.

У майбутньому "Міс Україна Всесвіт 2014" хоче стати першокласним фахівцем у своїй сфері, так само коханою та люблячою дружиною та матусею.

"Я не люблю загадувати, але мої плани грандіозні, знаю, що точно не буду в тіні і намагатимуся домагатися поставлених цілей."

 

 

Відеоматеріали

 







   

Фотогалерея