spodunyk

«Міс Україна Всесвіт»-2016 Альона Сподинюк народилася 13 серпня 1997 року в Севастополі, в історичному містечку Інкерман. Альона була активною дитиною, займалася танцями, вивченням англійської та французької мов. З дитинства любила малювати і продовжує і зараз писати картини маслом.

З 12 до 17 років професійно грала у гандбол і навіть була у молодіжному олімпійському резерві України.

Свою освіту Альона Сподинюк здобувала у Києві в Національному Університеті Культури та Мистецтв за спеціальністю готельний, ресторанний та туристичний бізнес.

Альона вдячна своїм батькам, виховання яких вплинуло на формування її внутрішнього світу та поглядів життя, вони і прищепили їй любов до літератури. З дитинства Альона багато читає, особливо любить творчість Е.М. Ремарка.

Альона Сподинюк вірить, що тільки доброта може вирішити всі проблеми та знайти шлях до світу, і вона - ключ до серця кожної людини.

Вважає однією з головних людських якостей - вдячність.
"Тільки коли людина вдячна своїм батькам, вдячна світу, у неї є шанс розкритися повністю і прожити життя по-справжньому цільно і значуще", - вважає вона.

Альона відкрита до всього нового, зараз освоює дивовижний національний японський танець із віялом. Її велика любов - тварини. Мріє відкрити центр послуг для тварин.

Альона Сподинюк про свою перемогу в конкурсі «Міс Україна Всесвіт»-2016 каже наступне: «Я наполегливо йшла до цього, мрію в міру своїх сил та здібностей зробити життя людей, які оточують мене, кращим. І краса, якщо вона добра, - це та велика сила, яка здатна зробити світ кращим. І ще, як моя землячка Джамала, я хотіла б привезти перемогу в Україну та показати хороший результат на конкурсі "Міс Всесвіт"-2016. Для цього я боролася за корону та престижний титул «Міс Україна Всесвіт».

Фотогалерея

 

Відеоматеріали