Каріна Жосан народилася 17 грудня 1994 року у селищі Овідіополь Одеської області. Каріна була дуже активною дитиною, займалася музикою, відвідувала заняття у модельній школі та театральній студії. З дитинства Карина мала лідерські здібності, вона з легкістю знаходила спільну мову як з однолітками, так і з дорослими.

Після закінчення школи вступила до Одеської Академії Харчових Технологій на факультет «Управління готельно-ресторанним бізнесом та туризмом». Провчившись рік на стаціонарі, була помічена модельним агентом із Азії та полетіла на роботу до Пекіна. Навчання продовжила на заочній формі.

Зараз на рахунку Каріни чисельні фотозйомки, покази у рамках Fashion Week, вона також знялася у кількох фільмах та музичних відеокліпах. Пекін Каріна вважає своєю другою батьківщиною, саме тут вона подорослішала та здобула професійний досвід, який допомагає їй у досягненні цілей.

У 2018 році в Кенії Каріна Жосан створила благодійний фонд ZodiaK на допомогу дітям-сиротам.

«Я не можу вам передати ті почуття та емоції, які я пережила, побачивши життя дітей у Кенії. Саме ці емоції стали поштовхом до створення фонду. Проект «ZodiaК» не є суто африканським, він не має кордонів і спрямований на допомогу всім нужденним дітям», - Каріна Жосан.

Маючи сильний характер і непохитну віру в себе, Карина сміливо йде назустріч цілям.

"Бажання - це тисяча можливостей! Небажання - це тисяча причин! Поки я живу, я не зможу зупинитися думати, мріяти, бажати і втілювати бажане в дійсне. Мене переповнюють ідеї, попереду безліч планів та проектів, які зроблять життя людей легшим та яскравішим. У цьому і є мій саморозвиток та самореалізація!"

 

Фотогралерея

 

 

 

 

Видеоматериалы