diana

Крістіна Коц-Готліб про себе: "Конкурс "Міс Україна Всесвіт" - це той досвід, який варто пройти. І я зробила крок, який виявився успішним.

Мої найяскравіші спогади з раннього дитинства – на рівні відчуттів. Це рожеві банти та рожеві гольфи. Це і запах моря... Я та моя сім'я багато мандрували. У розпал літа – до моря! Обов'язково щороку! А в осінні канікули – подивитися Ригу чи Львів. Я була мрійливою і допитливою дитиною. І мрії мої були у картинках, із казковими персонажами. І хоча я знала, наприклад, що причиною виникнення веселки на небі є атмосферні явища (мої батьки фізики за освітою і не лінувалися мені зрозуміло відповідати на мої "чому?"), але я все одно вірила, що в небі, в комірчині, як у художника, живе добра фея, і вона розфарбовує небо в яскраві фарби.

Усередині моєї родини панував культ "своїх цінностей" - освіта, цілеспрямованість, самостійність та діловитість. І я завжди прагнула бути найкращою ученицею, найкращою спортсменкою, відмінницею-студенткою.

Гімназію я закінчила з відзнакою, виконала програму майстра спорту з художньої гімнастики, отримала чудовий диплом магістра міжнародної економіки у Донецькому Державному Університеті Економіки та Торгівлі ім. М.І.Туган-Барановського.

З чого розпочався мій конкурсний досвід? Мені було 15, коли я перемогла у міському конкурсі краси та таланту. Це був шалено щасливий момент у моєму житті. У конкурсах вищого рівня я брала участь, будучи студенткою ДонГУЕТу.

У 2003 році я стала "Міс Донецьк", цього ж 2003 року, беручи участь у конкурсі "Miss Tourism International Ukraine, Black Sea", здобула титули "Міс усіх націй" та "Міс Дружба". 2004 року - "Міс Донбас Десятиліття" - Віце-міс.

Закінчивши університет, я зрозуміла, що на 99% я людина творча і почала активно займатися вокалом, хореографією, брала уроки акторської майстерності. Враховуючи, що все ж таки 1% у мені раціонального, планую продовжити юридичну освіту. На даний момент мені цікаве міжнародне право.

Для мене "Міс Україна Всесвіт" - це грандіозний етап і участь у цьому конкурсі стане однією з найяскравіших подій у моєму житті!" А зараз усі мої думки зайняті майбутньою поїздкою на конкурс "Міс Всесвіт"-2009. І я зроблю все можливе, щоб гідно та яскраво уявити Україну.

Відеоматеріали





 

Фотогалерея