spodunyk

Яна Краснікова народилася у Києві 6 травня 1999 року. Яна була дуже активною дитиною. Вона займалася музикою, танцями, кінним спортом, цікавилася літературою, малюванням та акторською майстерністю.

Яна захоплюється психологією та вивченням іноземних мов (англійська, іспанська, французька, італійська, португальська). Займається вокалом.

Виступає ініціатором благодійних проектів організації Your Kindness (YK), яка створена з її ініціативи та під її керівництвом та розширює можливості для розвитку дітям, талановитим у спорті, науці та мистецтві. Яна дуже вдячна долі, що мала можливості реалізувати свої таланти, а батьки завжди підтримували її, з дитинства надаючи їй безліч можливостей для саморозвитку. Вона вважає, що кожна дитина заслуговує на любов, увагу і підтримку, лиш треба обов'язково помітити її таланти та максимально їх розвинути: «Так розквітне і наша країна. Стане розвиненою та найкрасивішою».

«У світі є багато молодих талановитих людей, які мають потенціал для успіху, але обставини їм не дають можливості розвивати свої таланти, - розповідає Яна, - Я хочу, щоб молоді таланти, якими так багата наша країна, розвивалися і прославляли її, створювали мудре, корисне, добре і високе для всього людства.

Хочеться згадати крилату фразу з геніального твору "Маленький принц" Антуан де Сент-Екзюпері: Є таке тверде правило. Встав ранком, вмився, привів себе в порядок - і одразу ж упорядкуй свою планету».

У майбутньому Яна мріє бути корисною людям. Знайти себе, домогтися висот у професійному житті та створити міцну родину. Пропагувати вічні цінності кохання, міцної родини, виховання здорових та освічених дітей.

Фотогалерея

 

Видеоматериалы