2022 MUU

Вікторія Апанасенко народилася і виросла в м. Чернігів.

Закінчила психологічний факультет Київський національний університет імені Тараса Шевченка за спеціальністю "Соціальна робота", а також навчалася в Національний університет «Чернігівська політехніка». Обрала цей фах, тому що завжди мала бажання сприяти вирішенню соціальних проблем, що існують у суспільстві, та мати можливість допомагати вразливим верствам населення.

Вікторія - професійна модель та активно підтримує українські бренди. Свою конкурсну кар'єру розпочала в 2014 році, коли стала переможницею конкурсу «Міс Чернігів-2014». У 2021 році посіла 2 місце у конкурсі "Міс Україна Всесвіт". Вже у 2022 році, у зв'язку з повномасштабним вторгненням Росії в Україну та відміною конкурсу, почесний титул "Міс Україна Всесвіт" був переданій їй.

Вікторія активно здійснює волонтерську діяльність. З початку повномасштабної війни допомагала готувати їжу для батальйонів ЗСУ та людей похилого віку. Удвох зі своєю подругою займалася адресною допомогою продуктами харчування, медикаментами і засобами гігієни для дітей, людей похилого віку та внутрішньо переміщених осіб.