diana

Анастасія Чернова народилася на сході України у місті Харків.

У дитинстві співала, танцювала, була дуже допитливою та активною дитиною, брала участь у всіх шкільних заходах. Завжди була оточена любов'ю та турботою своєї сім'ї. Королева краси вдячна своїй мамі, яка сприяла розширенню її кругозору.

Наразі Анастасія навчається Харківському Педагогічному Університеті імені Григорія Сковороди. Вона – майбутній педагог. Обираючи спеціалізацію, Настя жодної хвилини не вагалася, бо їй подобається проводити час із дітьми, дбати про них. Вона впевнена, що такі приємні навички у вихованні дітей принесуть їй користь у подальшому житті. У вільний час захоплюється модою, спортом, любить активний відпочинок, мандрівки, пізнавати все нове.

Модельна кар'єра Анастасії розпочалася у Харкові. Спочатку це було модельне агентство, яке дало старт у світ краси та моди. Потім конкурс "Королева Харкова"-2012, який вона виграла.

Проте, ключовим етапом у житті стала участь і згодом перемога у «Міс Україна Всесвіт». «Перемога у конкурсі "Міс Україна Всесвіт" – одна з найграндіозніших подій у моєму житті. Я передусім довела собі, що у житті все можливо. Це дало мені ще більше сил працювати над собою, самовдосконалюватись, розвиватися. І ще я усвідомила, що недостатньо бути просто вродливою дівчиною. Необхідно бути цілісною особистістю та зберігати вірність своїм переконанням.» – каже Анастасія Чернова.

Її заповітна мрія – це мати хорошу, дружну та міцну родину! І стати гарною дружиною та чудовою мамою, як її мама та бабуся. І звичайно ж, реалізувати свій потенціал в індустрії краси та моди, а також побачити світ, побувати у різних країнах, познайомитись із культурою різних народів.

Анастасія впевнена, що все задумане справдиться, адже її девіз: "Якщо є бажання досягти своєї мети, знайдеться і шлях для його здійснення!"

 

Відеоматеріали

 







   

Фотогалерея