diana

Титули: "Перша Леді Вінниці-2011", "Міс студентство-Королева Вінниці-2012", переможниця міжнародного конкурсу краси "Перлина Чорного моря-2012", "Віце-міс Донбас Open-2013", "Міс Україна-Всесвіт-2013" .

Народилася у невеликому містечку Тростянець у Вінницькій області. Дитинство та шкільні роки пройшли у постійній творчій активності: зняття спортом, танцями, вокалом, живописом. Неодноразово пробувала себе у ролі ведучої різних шкільних та міських заходів.

Батьки Ольги - мама Оксана Андріївна (домогосподарка) і тато Петро Іванович (має невелику майстерню з ремонту автомобілів) завжди підтримували її допитливість, прагнення до пізнання нового, і особливо її творчий початок.

Ольга дуже любить дітей, легко знаходить з ними спільну мову, тому і вибір професії не був випадковим. Вона студентка Вінницького державного педагогічного університету, Інститут педагогіки психології та мистецтв.

У житті Оля дуже щира і добра людина, навчання в університеті вона успішно поєднує із соціально-благодійною діяльністю, відвідує дитячі будинки, співпрацює з притулком для бездомних тварин.

Вона впевнена, що кожна жінка гідна бути коханою та щасливою, гідна бути королевою! У вільний час любить читати. Улюблені автори – Пауло Коельо, Еріх Марія Ремарк, Михайло Булгаков, а справжнім шедевром та гордістю української літератури вважає творчість Тараса Шевченка.

У вільний час їй дуже подобається готувати, а її улюблена страва, як і у багатьох українців, - борщ.

Один з улюблених афоризмів: «Мистецтво жити, схоже на мистецтво художника - у кожного свій почерк, тому пишіть своє власне життя, а не намагайтеся списати його в інших...».

Оля каже, що перемога у конкурсі «Міс Україна Всесвіт» розширює кордони, відкриває безліч можливостей як для здійснення добрих справ, так і для власної реалізації.

«Я впевнена, що світ врятують краса та духовність, а ми, українки, одні з найдуховніших і найкрасивіших представниць прекрасної половини людства!» – каже Ольга Строженко.

Відеоматеріали

 















 

 

Фотогалерея