«Міс Україна Всесвіт»-2015 Анна Вергельська народилася та виросла у Києві. Анну виховували мама, бабуся та дідусь, який замінив батька, який трагічно загинув.

Рідні люди виховали в юній дівчинці любов до всього живого на землі та привчили завжди добиватися своєї мети. У юному віці вона захоплювалася танцями, волейболом, ковзанярським спортом. Нині хобі Анни – живопис. Вона вишиває бісером ікони, навчається верховій їзді, катається на роликах, стрибає із парашутом. Любить дарувати подарунки, які нерідко створює своїми руками.

Свою освіту Анна Вергельська здобувала у Києві у Міжрегіональній Академії Управління Персоналу за спеціальністю менеджер зовнішньо-економічної діяльності. До її планів входить здобуття ще однієї вищої освіти в галузі маркетингу. Анні подобається вигадувати стратегії просування брендів та створювати дизайн предметів.

Довгий час одним із хобі Анни був модельний бізнес. Вона знімалася для реклами, була на обкладинках журналів "Pink", "Наталі", "Вся Європа". Брала участь у багатьох конкурсах краси. Але, звичайно ж, ключовим моментом у житті стала перемога у конкурсі «Міс Україна Всесвіт»-2015:

«Я всім серцем і всією душею намагаюся нести свій титул з гідністю, бо вважаю, що в цей тяжкий час для країни стати публічною людиною - не просто лаври слави, а важлива місія. Одним із найактуальніших завдань сьогодні є просування позитивного та мирного іміджу нашої країни. Необхідно показувати себе з притаманними українцям відкритістю, гордістю та добротою. І намагаюся нести добро у світ своїми думками та вчинками», – каже Анна Вергельська.

«Міс Україна Всесвіт» -2015 веде активне соціальне життя та допомагає дітям-сиротам, надає адресну допомогу хворим дітям. А також разом із друзями започаткувала благодійний фонд «Мамине серце», який допомагає хворим новонародженим дітям, у тому числі займається збором коштів на придбання медичного обладнання для відділення неонатального центру дитячої лікарні Охмадит.

Анна Вергельська мріє про сім'ю, в якій точно буде більше однієї дитини. «Дуже хочу першим народити саме сина. А потім і доньку. І щоб у нас були довірливі стосунки. Головне, щоб у сім'ї була гармонія і менше сварок», — каже вона.

Фотогалерея

Відеоматеріали