0001

У зв'язку з пандемією коронавірусу в світі та Україні, а також зростаючою кількістю захворювань, Оргкомітет конкурсу "Міс Україна Всесвіт" довго обмірковував безпечні варіанти проведення Національного конкурсу «Міс Україна Всесвіт»-2020 для вибору переможниці, яка має взяти участь в «Міс Всесвіт»-2020. Прийнявши до уваги важку епідеміологічну і психологічну ситуацію в Україні та провівши консультації з Miss Universe (США), було прийняте рішення відмовитися від проведення конкурсу в масштабному форматі, звичному для «Міс Україна Всесвіт».

Титул «Міс Україна Всесвіт»-2020, рішенням голови конкурсу Анни Філімонової і Оргкомітету «Міс Україна Всесвіт», був переданий «1 Віце-Міс Україна Всесвіт»-2019, киянці Єлизаветі Ястремській, яка і представить Україну на конкурсі «Міс Всесвіт»-2020.

Єлизавета Ястремська, «Міс Україна Всесвіт»-2020, прекрасно зарекомендувала себе протягом 2020 року. Вона змогла здобути перемогу на міжнародному конкурсі The Queen of Eurasia 2019, створила власний бренд вечірніх суконь і купальних костюмів Elza, займалася розвитком себе як духовно, так і фізично, поєднуючи інтенсивні тренування в спортзалі з медитативними практиками і вивченням основ філософії і світобудови в Індії.

Киянка Єлизавета Ястремська народилася в багатодітній родині - у неї два брати і сестра. Володіє англійською та французькою мовами, вивчає німецьку мову. Закінчила Київський національний економічний університет ім. В. Гетьмана за спеціальністю «Управління персоналом і маркетинг». Захоплювалася візжажем, закінчила школу телеведучих. Працювала моделлю і встигла побувати на сторінках багатьох відомих журналів, була на обкладинках таких видань як: L'Officiel, Наталі, Ліза.

«Сказати, що я неймовірно щаслива - нічого не сказати! Про титул «Міс Україна Всесвіт» я мріяла з дитинства, робила декілька спроб домогтися цієї мрії. У 2016 році я пройшла до фіналу конкурсу, але з особистих причин не змогла взяти участь. У минулому році я знову пройшла у фінал, посіла друге місце і отримала титул «I Віце-Міс Україна Всесвіт»-2019. А в цьому році доля розпорядилася чарівним чином і я отримала титул, про який мріяла все життя» - ділиться враженнями Єлизавета Ястремська.

У зв'язку з пандемією коронавірусу в світі, проведення фіналу конкурсу «Міс Всесвіт»-2020 перенесено на першу половину 2021 року.