Презентація національного сувеніру для "Міс Всесвіт"

Напередодні конкурсу "Міс Всесвіт"-2018 відбулася презентація національного сувеніру - кулону під назвою SAVE MY WORLD.

Шедевр від майстрів Київського Ювелірного Заводу стане лотом-сувеніром від України в рамках конкурсу «Міс Всесвіт» і буде представлений на благодійному аукціоні, направленому на збір коштів для лікування ВІЛ-інфікованих дітей.

 Ескіз підвісу SAVE MY WORLD був розроблений за участі фіналісток конкурсу «Міс Україна Всесвіт»-2018, які подавали на розгляд журі свої варіанти ескізів. Київський Ювелірний Завод (КЮЗ) втілив симбіоз ідей в реальність.

Кулон виконаний у формі планети Земля. У центрі розташований блакитний топаз, видобутий на Волинському родовищі, яке є одним з найдавніших в Україні. З огляду на місцерозташування, мінерали мають унікальну енергетику. Жовтим діамантом позначена Україна.

«В ідею створення виробу закладена глобальна концепція збереження цілісності нашої планети за допомогою неймовірної творчої енергії любові і краси, якою володіє жінка. Разом ми зможемо зберегти природні ресурси і захистити Землю від екологічних катаклізмів, забезпечивши, тим самим, світле і щасливе майбутнє нашим дітям ", - прокоментувала Голова Оргкомітету конкурсу «Міс Україна Всесвіт», Анна Філімонова.