Відбувся перший кастинг на участь у Міс Україна Всесвіт 2021

2021 casting

В рамках кастингу пройшла лекція "Міс Україна Всесвіт"-2021 Єлизавети Ястремської про історію конкурсу "Міс Всесвіт".

Слідчі, красуні, бізнес-леді, медики, спортсменки та просто яскраві особистості взяли участь у кастингу "Міс Україна Всесвіт"-2021 28 липня.

Цього року ми вирішили зробити кастинг екологічним — він пройшов без купальників, та з живими співбесідами. Кожна учасниця кастингу мала змогу розповісти про себе те, що вважає за потрібне.

Сучасні дівчата прагнуть створювати особистий бренд, бути успішними в бізнесі, розширювати кругозір, досягати своїх цілей. Ми ж хочемо підтримувати українок у цьому бажанні та дати їм можливість проявити себе і отримати підтримку світової спільноти.

В рамках кастингу пройшла лекція переможниці "Міс Україна Всесвіт"-2020 Єлизавети Ястремської про історію конкурсу «Міс Всесвіт».

Учасниці кастингу дізналися про те, як змінилися цінності конкурсу: часи краси «без змісту» пройшли. В учасницях журі хочуть бачити, в першу чергу, яскравих особистостей. Крім історичного екскурсу, "Міс Україна Всесвіт"-2020 поділилася враженнями, як сама йшла до цього титулу, та які почуття були під час нещодавнього фіналу "Міс Всесвіт":

«Фінал конкурсу відбувається за жорстким графіком. Перед фіналом багато людей попереджали, що всі фіналістки між собою ворогують, але я побачила інше – всі дівчата щиро й активно спілкувались одна з одною та залишились друзями і однією сім'єю. Для вільного спілкування обов’язково вільно володіти англійською, якій я перед фіналом присвятила дуже багато часу».

В рамках кастингу ми провели розіграш від французського бренду приладів для краси волосся BaByliss. Переможниці отримали термобігуді BaByliss RS035E, щипці для волосся ST496E та конусну плойку C454E.