День незалежності на Благодійному ярмарку Shoes Market

1 2019 shoes market

Півфіналістки "Міс Україна Всесвіт"-2019 разом  The COAT та українськими селебріті продавали взуття з власного гардеробу на благодійному ярмарку


Своє взуття пожертвували "Міс Україна Всесвіт"-2015 Анна Вергельська, "Міс Україна Всесвіт"-2014 Анна Андрес , "I Віце-Міс Україна Всесвіт"-2006 Марія Літті, "III-Віце Міс Україна Всесвіт"-2016 Катерина Губрієнко, "I Віце-Міс Україна Всесвіт"-2010 Юліана Астіон (Лопата), директорка конкурсу "Міс Україна Всесвіт" Анна Філімонова та півфіналістки "Міс Україна Всесвіт"-2019.


Благодійність — не єдина причина, з якої ми з радістю взяли участь у Shoes Market! Ми цілком розділяємо погляди українських дизайнерів на усвідомлене споживацтво та підтримуємо ініціативу dress conscious.


Fashion-індустрія визнана одним з найбільш згубних для навколишнього світу виробництв. На її частку припадає 5-10% забруднення прісної води. Купуючи одяг чи взуття, звертайте увагу на склад виробу. Про це розповідала в рамках заходу Анастасія Дєєва, виконавча директорка «100% життя» - Мережа ЛЖВ - благодійної організації, що допомагає ВІЛ-позитивним людям.

Не викидайте непотрібний одяг чи взуття! Краще подаруйте йому друге життя.