Благодійний фонд "100% Життя" провів для півфіналісток освітній бранч

Освітніи бранч

Півфіналістки "Міс Україна-Всесвіт"-2019 пройшли безкоштовний експрес-тест на ВІЛ та гепатити В і С

Благодійний фонд «100% життя» провів для півфіналісток "Міс Україна Всесвіт"-2019 освітній бранч. Під час бранчу Голова Національного комітету “Міс Україна Всесвіт” Анна Філімонова разом з виконавчою директоркою “100% Життя” Анастасією Дєєвою розповідали учасницям конкурсу про боротьбу з ВІЛ та гепатитами в Україні та світі.

Про здоровий спосіб життя вдалось також поговорити із гостями заходу — відомою wellness-блогеркою Олесею Єгоричевою та засновницею бренду Litchi Crimson Тетяною Кармазіною. Відома психолог та телеведуча Наталя Підлісна прочитала для учасниць події лекцію про те, що юним жінкам необхідно знати про боротьбу з епідеміями та власне здоров'я, а директорка зі зв'язків з громадськістю компанії«Кока-Кола» Україна Олеся Жулинська влаштувала майстер-клас із жіночого лідерства.

Кожна учасниця стала амбасадором руху #FightForLife і була нагороджена стрічкою борця за життя.

Після лекцій півфіналістки "Міс Україна-Всесвіт"-2019 мали можливість пройти швидкий мультитест на ВІЛ, гепатити В і С та сифіліс, і вже за 15 хвилин дізнатися свій статус.

На події також були презентовані унікальні футболки —  спільний маніфест Miss Ukraine Universe, українського модного бренду The COAT by Katya Silchenko та благодійної організації “100% Життя”. Кожна футболка — символічний та красивий заклик звернути увагу на проблеми епідемій ВІЛ та гепатиту, а також реальний інструмент боротьби з ними — всі кошти від продажу будуть спрямовані на закупівлю швидких тест-систем, що допоможуть своєчасно діагностувати захворювання та зупинити їх.