Візьми участь в онлайн-голосуванні!

0

Кастинг на участь у Міс Україна Всесвіт 2020 переходить в режим онлайн.

На жаль, у зв'язку з поширенням епідемії коронавірусу, ми не можемо запросити вас на живий кастинг. До моменту закінчення карантину кастинг переходить в формат онлайн та відбуватиметься на платформі для голосувань наших партнерів— соціальної мережі Inrating.top.

Народне голосування по регіонах країни буде проходити в соціальній мережі InRating. 5 фіналісток кожного регіонального голосування проходять у другий етап — Всеукраїнське голосування. Учасниці, які наберуть найбільшу кількість голосів у Всеукраїнському голосуванні, автоматично потраплять до фіналу Міс Україна Всесвіт 2020, змагатимуться за престижний титул та можливість представити Україну на найбільшому конкурсі краси світу — "Міс Всесвіт".

Як зареєструватися на участь в онлайн-голосуванні?

1. Заповнюй анкету у розділі подати заявку. Обов'язково вказуй свій E-mail та місто, яке представляєш. Якщо ти вже заповнювала анкету на сайті, переходь до кроку номер 2.

2. Реєструйся в соціальній мережі inrating.top/registration та очікуй. Якщо в тебе виникли труднощі з реєстрацією в соціальній мережі InRating, звернися до служби підтримки. 

Модератори InRating додадуть тебе до голосування самостійно. Дочекайся і ти побачиш себе серед учасниць голосування за регіоном, який був вказаний в анкеті "Міс Україна Всесвіт".

Після того, як твій профіль додадуть до сторінки голосування, ти отримаєш доступ до Telegram-чату з розробниками сайту та організаторами конкурсу.

Якщо в тебе залишилися запитання, пиши нам в Instagram!