Офіційне звернення Оргкомітету щодо проведення конкурсу "Міс Україна Всесвіт"-2020

2020 1

У зв'язку з пандемією коронавірусу в світі та Україні, а також зростаючою кількістю захворювань, ми довго обмірковували безпечні варіанти проведення Національного конкурсу «Міс Україна Всесвіт»-2020 для вибору переможниці, яка має взяти участь в «Міс Всесвіт»-2020. На наш превеликий жаль, з огляду на важку епідеміологічну і психологічну ситуацію в Україні, ми не можемо собі дозволити проведення заходу, яке б ставило під ризик зараження вірусом всіх гостей та учасників, будучи святковим і урочистим за своїм визначенням, але в той же час недоречним в такий складний і сумний період в житті багатьох наших співгромадян.

 

Провівши консультації з нашими партнерами з Miss Universe (США), ми прийняли єдине вірне рішення в цьому році - відмовитися від проведення конкурсу в масштабному форматі, звичному для «Міс Україна Всесвіт».

Титул «Міс Україна Всесвіт»-2020, рішенням глави конкурсу Анни Філімонової і Оргкомітету «Міс Україна Всесвіт», який підтримав її одноголосно, буде переданий «I Віце-Міс Україна Всесвіт»-2019, киянці Єлизаветі Ястремській, яка і представить Україну на конкурсі «Міс Всесвіт»-2020.

У зв'язку з пандемиєю міжнародний конкурс "Міс Всесвіт" було перенесено на першу декаду 2021 року.