"Міс Україна Всесвіт"-2023 стала Ангеліна Усанова

2023 Angelina Usanova

Дівчина представить Україну на конкурсі "Міс Всесвіт"-2023 18 листопада в Сальвадорі.

У зв’язку з продовженням повномасштабної війни в Україні Оргкомітет «Міс Україна Всесвіт» вкотре відмовився від проведення святкового заходу.

Порадившись із керівництвом з Miss Universe, було прийнято рішення провести відбір представниці від України у режимі онлайн-співбесід та онлайн-голосування журі.

Оргкомітет «Міс Україна Всесвіт» провів Zoom-інтерв’ю з кандидатками та визначив топ-3 фіналістки, до числа яких увійшла Ангеліна Усанова. Серед них журі конкурсу обрало переможницю.

Ангеліна представить Україну на конкурсі «Міс Всесвіт»-2023 18 листопада у Сальвадорі.

Ангеліна Усанова — співачка, авторка пісень, музикант. Пише та виконує пісні на теми миру, екології та любові. Звуковий цілитель. Після закінчення навчання в аширамах в Австрії та Індії здобула титул майстра йоги. З початку повномасштабного вторгнення Ангеліна проводила благодійні концерти з метою збору коштів на гуманітарну допомогу, організовувала житло для українських біженців в Європі, надавала моральну підтримку постраждалим від війни за допомоги йоги, медитації та саунд-хілінгу, зібрала та передала кошти для покупки машин на фронт для проекту “Швидка евакуація”.

Нагородження Ангеліни та офіційна передача корони відбудеться наприкінці серпня у Києві.