Відбулася офіційна передача корони "Міс Україна Всесвіт"-2023

09 2023 09 54 47 копия

7 вересня 2023 р. Вікторія Апанасенко передала титул Ангеліні Усановій.

У зв’язку з продовженням повномасштабної війни в Україні нам вкотре довелося відмовився від проведення святкового заходу. Порадившись із керівництвом Miss Universe, було прийнято рішення провести відбір представниці від України у режимі онлайн-співбесід та онлайн-голосування журі.

Церемонія коронації відбулася у Національному ботанічному саду ім. М.М. Гришка. Місце проведення коронації Ангеліни Усанової ми також обрали не випадково. Одночасно з передачею титулу і корони «Міс Україна Всесвіт» відбулось урочисте відкриття фонтану «Відродження», розташованого на площі «Квітка життя» біля центрального входу у Національний ботанічний сад ім. М.М. Гришка.

«В 2020 р. я брала участь у благодійному спортивному проєкті «Wake up, Ukraine», тренування проходили навколо цього фонтану, він був в не дуже доброму стані і я поставила ціль його відновити і реконструювати. Під час моїх благодійних концертів в Європі, разом з однодумцями, я збирала кошти на фонтан «Відродження». Центральна композиція світлодинамічного фонтану — золота квітка лотоса, як символ життя, що розквітає та наповнюється від кохання. Скульптура чоловіка і жінки з’явилась вже пізніше, під час повномасштабної війни, коли я почула зворушливу історію жінки, чоловік якої загинув. Тому ця пара в центрі квітки лотоса — символ вічної енергії любові та гармонії, які ніколи не вмирають. Вони символізують зародження нового, світлого та наповненого життя» — ділиться історією Ангеліна Усанова. 

По периметру фонтану 8 мовами написана фраза «Нехай буде мир у всьому світі» (українською, польською, німецькою, англійською, французькою, іспанською, японською, арабською).

Зворушлива церемонія завершилась музичною частиною: Ангеліна виконала свою пісню «Наші молитви будуть почуті», а талановитий Дмитро Шуров (Pianoбой) – додав нам радості у ці дні своїми композиціями. Завершальним акордом стало виконання Дмитром Шуровим та Ангеліної Усановою пісні «Триматись своїх».

Ангеліна Усанова представить Україну на найпрестижнішому міжнародному конкурсі краси Miss Universe-2023, фінал якого відбудеться 18 листопада 2023 р. у Сальвадорі.